Blogg

Substly blir Integrationspartner med Fortnox

Pattern
Fortnox + Substly

Partnerskapet innebär att företag som använder Fortnox som bokföringssystem numera enkelt kan få en översikt över alla tjänster de köpt in, hur mycket de kostar och när de förnyas i Substly.

Information om prenumerationer, kostnader och förnyelsedatum synkroniseras automatiskt genom integrationen mellan Substly och Fortnox. Detta gör att man hela tiden har en uppdaterad och sorterad översikt över en annars svåröverskådlig kostnadspost. Väl inne i Substly kan man dessutom ta del av unika insikter om vem som använder de olika tjänsterna och därav förstå kostnaderna på ett helt nytt sätt.

“Att ta fram en översikt över sitt företags alla tjänster och återkommande kostnader har traditionellt sett inneburit en stor och manuell arbetsinsats. Nu kan ett företag skapa sig den översikten genom några få knapptryckningar i Substly.”
Ola Stål, VD på Substly

Nya prenumerationer fångas upp automatiskt

Utifrån leverantörsregistret i Fortnox väljer man själv vilka tjänster som ska följas i Substly. Nya prenumerationer fångas upp per automatik och man kan få notifikationer som hjälper en agera innan löpande avtal går ut eller prenumerationer förnyas.

“Vår mål med partnerskapet med Fortnox är att bidra till att fler företag upptäcker hur mycket de faktiskt spenderar på prenumerationsbaserade tjänster och därigenom ger den utgiftsposten det fokus den förtjänar.”
Ola Stål, VD på Substly

Förutom att få en överblick av samtliga prenumerationer och återkommande kostnader bidrar Substly till:

  • Ökad kostnadskontroll genom att hjälpa dig rensa bort oanvända tjänster och användarkonton.
  • Bättre inblick i hur mycket företaget spenderar per kategori av tjänster, per team eller individ.
  • Minskat manuellt arbete inför budgetering och avstämningar.
Boka en gratis demo

Är ni redo att ta kontroll över era abonnemang?

Boka en demo