Blogg

Gratis kalkylblad för att hantera ditt företags abonnemang

Pattern
Gratis kalkylblad för att spåra ditt företags prenumerationer

Letar du efter ett sätt att komma igång med att spåra molntjänster (SaaS) och andra abonnemangstjänster som används i ditt företag, men är ännu inte redo att investera i en tjänst som Substly?

Ett Excel-dokument kan vara ett sätt att komma igång och för att göra det lättare för dig beslutade vi att dela med oss av ett kalkylblad som vi använde för att samla in data från våra pilotkunder. Ladda ner den, använda den och dela den som du vill.

I takt med att du upplever begränsningarna i ett kalkylblad för att hålla reda på ert företags prenumerationer, användare och kostnader hoppas vi att du kommer att överväga att prova Substly istället. : D

Prenumerationsbaserade affärsmodeller kom till för att få kunder att spendera mer. Och det finns en anledning till att de används av alltfler leverantörer – det fungerar. Substly hjälper ditt företag att bara betala för det ni behöver genom att ge er en användbar översikt över alla abonnemangstjänster, användare och kostnader.

Substly startades eftersom vi tröttnade att försöka hålla reda på alla prenumerationer, användare och kostnader i ett kalkylblad. Vi saknade en översikt över ägare och användare för de olika tjänsterna. Vi hade svårt att förstå hur mycket vi faktiskt spenderade på molntjänster (SaaS) och andra prenumerationsbaserade tjänster. Vi missade ständigt att säga upp tjänster innan de förnyades. Ibland skaffade vi nya tjänster utan att veta om det redan användes en liknande tjänst. När anställda slutade missade vi oftast att ta bort några av deras användarkonton. Vi slösade helt enkelt bort pengar i onödan och än värre så hade personer som slutat tillgång till information om företaget som de inte längre skulle ha.

När vi letade efter ett verktyg för att hjälpa oss med dessa utmaningar insåg vi att det saknades en produkt som utvecklats utifrån små och medelstora företag. En “out-of-the-box” produkt som även icke-tekniker kunde använda och älska.

För flera av våra kunder har Substly blivit något av en uppenbarelse. Det har inte bara hjälpt dem att ta tillbaka kontrollen, utan också hjälpt dem behålla den över tid. Vi hoppas att Substly kommer göra samma sak för er!

Gratis kalkylblad för att hantera ditt företags abonnemang

Är ni redo att ta kontroll över era abonnemang?

Prova kostnadsfritt Kontakta säljare