Blogg

Substly i Göteborgs-Posten

3 mar, 2020
Pattern
Substly and Göteborgs-Posten

Det var en trevlig överraskning när journalisten Kerstin Sjödén från Göteborgs-Posten kontaktade oss och ville veta mer om Substly. I början av januari träffade grundarna Ola och Felix henne på ett kafé. De talade om hur idén med Substly dök upp och utvecklades, visionen och ambitionen att förbättra hur abonnemang hanteras och köps in av företag.

Det har gått en månad sedan Substly hade en dubbelsida i Göteborgs-Posten, en av Sveriges största tidningar. Vi är stolta över denna typ av uppmärksamhet och vill naturligtvis gärna dela artikeln med dig.

“Jag vill att de personer som jobbar här känner att vi gör detta tillsammans, oavsett om vi lyckas eller inte.”
Ola Stål, Substly

Artikeln beskriver irritationen som uppstår när pengar dras för abonnemang man har glömt att säga upp och de ekonomiska konsekvenser som uppstår om man som företag inte har ett strukturerat sätt att hantera de tjänster som används. Marknaden för molntjänster (SaaS) har bokstavligen exploderat under de senaste fem åren. Även små företag har idag fler tjänster än de klarar av att hantera själva på ett bra sätt. Att lyckas hålla reda på vem som använder vad i ett företag är närmast omöjligt om man saknar utan ett strukturerat arbetssätt.

– Om man missar att avsluta konton från en tidigare anställd har de fortfarande åtkomst till ditt företags information, säger Ola, och i värsta fall börjar de arbeta för en konkurrent.

Vidare talar Ola och Felix om den konstruktiva feedback som de fick från företagen som använde beta-versionen förra hösten.

– De gav oss input om flera saker som vi inte själva hade tänkt på. Det ledde till flera nya funktioner som vi lagt till i tjänsten. Våra primära kunder är små och medelstora företag, de saknar i väldigt hög grad ett bra sätt att hantera abonnemangstjänster och användare, fortsätter Felix.

– Jag vill att de som arbetar här ska känna att vi gör detta tillsammans, oavsett om vi lyckas eller misslyckas, säger Ola i slutet av artikeln.
Det hårda arbetet med att utveckla och etablera Substly är lika pågående som någonsin. Vi vill att du ska delta i denna spännande och utmanande resa och kommer dela våra erfarenheter och tankar här på bloggen.

Samla alla dina prenumerationer på ett ställe

Substly hjälper ert företag att hantera era anställdas prenumerationer. Glöm aldrig att säga upp en prenumeration igen.

Prova kostnadsfritt

Är ni redo att ta kontroll över era abonnemang?

Prova kostnadsfritt Kontakta säljare